+34 93 883 50 21

+34 660 48 57 72

C/dels Vilabella, 9, baixos

info@panedasconsultors.com

qui som

Som Economistes, Auditors i Advocats

Panedas Morera Consultors ens dediquem a la consultoria i assessoria d’empreses, el nostre objectiu és prestar un assessorament uniforme, de qualitat i orientat al client.
Ens avalen més de 35 anys d’experiència i professionalitat, tenim un ampli coneixement en tots els sectors i de la realitat empresarial actual. Factors com la confidencialitat, objectivitat i el compromís ens són fonamentals.

Treballem de forma personalitzada i flexible. Els nostres clients són el nostre principal actiu. La qualitat, la eficàcia i agilitat per adaptar-nos a cada cas ens caracteritzen.

 

l'equip
Ramon Marsó
Responsable de l'equip

Resolutiu i optimista

Jordi Panedas
Tècnic comptable i fiscal

Objectiu i honest

Marta Riera
Tècnica comptable i RGPD

Eficaç i alegre

Anna Prat
Tècnica Fiscal

Incondicional i responsable

Núria Panedas
Tècnica comptable i fiscal

Compromesa i atrevida

Josep Mª Parets
Advocat

Professional i proper

Ramon Panedas
Soci fundador

El valor de l'experiència

Anna Pujals
Auditora

Lleial i eficient

+
Clients
actius
Anys
d'experiència
Des de
1985
Els nostres valors

Valorem els nostres clients

Creiem que cada client és especial.
Parem molta atenció a les seves necessitats i, a diari, combinem amb passió la nostra energia, els nostres coneixements i el nostre enginy per prestar serveis que superin les expectatives dels nostres clients.

Els nostres valors

Valorem els nostres treballadors

Creiem en el potencial il·limitat de les persones en qui hem delegat responsabilitat, compromeses i centrades en una visió comú, que aporten potencial humà. Incorporem la diversitat aportada pels nostres membres i ens dediquem a crear entorns de treball que fomenten i aprecien les contribucions de cada persona.

Els nostres valors

Valorem la
integritat

Creiem que l’honestedat i la franquesa són els principis bàsics de la integritat i la confiança. Creem relacions mútuament beneficioses amb els nostres clients, treballadors i proveïdors.

Els nostres valors

Valorem l’aprenentatge

Creiem que el coneixement confereix poder i que l’aprenentatge condueix al canvi i creiexement dels individus i de les organitzacions. A l’impulsar els nostres treballadors a millorar contínuament, els animem a que s’arrisquin, que cerquin maneres més intel·ligents de treballar i noves idees, que redueixin els malbarataments i que utilitzin els recursos amb saviesa.

Els nostres valors

Valorem els resultats

Prestem serveis per a satisfer els estàndards més exigents en qualitat dels nostres clients.
Admirem la competència, cerquem la metodologia encertada i preferim una realització ràpida. Donada la complexitat del sector, apostem per la simplicitat i claredat d’objectius, valorant una feina ben fet. Gaudim treballant junts i ens enorgullim de la nostra feina i la nostra empresa.

Els nostres valors

Valorem el nostre món

Pensem més enllà del nostre negoci. Cultivem l’esperança en el nostre futur invertint recursos humans, educació i un món sostenible. A la nostra manera, ajudarem a fer del món un lloc millor on les persones treballin i visquin millor.